Quote:
Originally Posted by Remedy
Nos, latom a szamokkal is gondjaid vannak, nem az volt az elso hozzaszolasom.
A tobbi reszere azert nem valaszoltam, mert ertelmetlen, nem azert, mert igazad lenne. Igazabol a beidezett hozzaszolassal nem kritizaltam semmit, es senkit, egyszeruen ertelmetlennek tartom hogy tapasztalat nelkul tippelgettek.
Az kb olyan mintha azt mondanam, hogy szerintem 3500, esetleg 4800 pont a 2 koros hatar, ha vki a szomszedom a pontlistaban. Nem tippelgetek, hanem kiprobalom. Ennyi.
Persze meg is kerdezhetem, de akkor jo lenne, ha olyan valaszolna, aki tudja a valaszt, es nem vezetne felre, hogy szerinte ez meg az, amit nem tud alatamasztani, csak tippelget. Nagyon rosszul gondolkodsz, sajnos, es az a legfurabb, hogy azt hiszed, igazad van.
Remelem ez mar eleg vilagos volt...
|
Igen tökéletesen világos, de az előző pár hsz-ben láthatod, hogy nem ezzel volt a gondom, és egyébként a furcsa gondolkodásról annyit, hogy szerintem elég furcsa gondolkodás, hogy valakire azt mondod, hogy baja van a számokkal, mert félrenézte...
És esetleg igen, olyat vártunk aki tudja a választ és nem vezet félre, jöttél Te, aki pontosan tudod szerintem, hogy hogyan kell kiszámolni, de még véletlenül sem árultad el, hanem azt mondtad, nah, akkor menjünk és próbáljuk ki mintha a csicskáid lennénk...ha ez nem igaza, azaz nem tudtad, hogy hogy kell számolni, akkor meg tök felesleges volt hozzászolnod...
Az, hogy éppen abba a hsz-ben nem egyértelműen kritizáltál mást (egyébként érződik abban a hsz-ben, hogy egyáltalán nem akarsz jót másoknak, és azért jöttél ide, hogy kiröhögj másokat, ami már végülis a kritizálás más formája...), elég gaykaran megesik, hogy olyanokat mondasz másra ami megbántja a másikat, és Te észre sem veszed...
Remélem én is elég világos voltam...