Quote:
Originally Posted by Ati
Bár ez is logikusan hangzik, el tudok képzelni olyan szituációkat, amikor ezt kifejezetten NEM akarod. Például egy olyan ország esetén, amiről nem tudja a többség, hogy az a Tied. Ilyen szituációkban ez nagyon kellemetlen lehet. Azt gondolom, hogy olyan sűrűn nem lesz/nincs használva ez az opció, hogy ne lehessen beírni azt a néhány országot a tiltólistára minden országodnál.
(Az egész Hódítóban összesen 5000 tiltás sincs, ez egy elég csekély szám. Ebből ráadásul 10 engem tiltott le.  )
|
Mondjuk erre azért még reagálnék, hogy nem hiszem, hogyha én letiltok valakit akkor végig próbál üzenetet küldeni többtízezer országnak, hogy hátha ezzel megtudja melyik az enyim
Egyébként meglehetne, hogyha az egyik oribol letiltod, mindegyiknél letiltódik, viszont feloldani egyesével is lehet...
Vagy jobb:
Amikor letiltod akkor kidob egy listát az oriaidról és mellettelévő checkbox-okkal be tudod jelölni, hogy melyik országaidról tiltsad le, és aztán az ok gombbal megerősjted...
Szal én 1 nevű orimbol letiltom, jön az ablak, hogy bla-bla-bla, bejelölöm, mondjuk 1, 2,3, 5 nevű oriaimat, hogy onnan tiltsa le (4-et nem akarom, hogy megtudja, hogy az enyim), és rákattintok az ok gombra...
Vélemény?