A LA2 nem túl legális ilyen formában, legalábbis a Dragon szerver, amin én toltam, tök ingyenes volt, magas pénz- cucc és xp rátával.
Sokat LA 2-öztem, de abbahagytam, mert nem sok ahver maradt játszani, és nagyon unalmas volt egyedül menni

Tény, hogy szeirntem is az LA2 a legjobb, de mivel nincs kikkel játszam, ezért otthagytam.
A WoW világa meg bűn ronda. Fogalmam nincs honnan szedted, hogy szebb, mint a Cabal. Vagy szebb, mint bármi.
A wow úgy készült, hogy fogták a Warcraft 3-ból a karaktereket, mind a mobokat ,meg a pálya elemeket, meg mindent, még az épületeket is, és felnagyították 20x-osára..
Ettől minden buta meseszerű, kocka alakú lett. Kocka lábakon járó kockaszörnyek, kockaházakkal... Fergetegesen gáz.
Főleg a Boss-ok. Azok kb 100x-osára vannak nagyítva az eredeti megrajzoltaknál és így kritikán aluli ahogy kinéznek. 8 poligon az egész...
Tény, hogy a fényeffektekkel sokat javítottak a WoW-on, de ha eltekintünk a grafikától, én a wow-ot meguntam 3 hét alatt. Szerintem rettenetesen lineáris.
Szerintem az időpocsékolás... Főleg, hogy annyiba kerül, amennyibe... Túl drága ahhoz, hogy 1 óra játékidőből 20 percig azt nézzem, hogy repülök az egyik helyszínről a másikra egy oroszlán hátán.... Kicsit pénzrabló műsor...
A Cabal szerintem szebb grafikailag, és ott nincs ilyen gond, hogy a pénzedért cserébe nézelődő programot kapsz. Folyamat gyakhatsz.