Thread: CABAL Online
View Single Post
Old 06-06-2008, 12:18
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Ha még nem ismered, de elvagy az ilyesmikkel, akkor a www.cabalonline.com internetes oldalon utánanézhetsz, hogy ez érdekelne-e téged.

Annyit még elmondok, hogy NINCS tört szerver.

1 szerver van. (Azon belül meg 3 alszerver, mint említettem, én a Jupiteren vagyok.) De az EREDETI.

A játékprogram LEGÁLISAN és INGYENESEN letölthető a fentebb hozott internet oldalról.

Legálisan, és ingyen tudsz játszani az eredeti szerveren.

Aki fizet, az annyi előnyt kap, hogy 25%-kal több XP (experience point)-ot kap a karaktere, illetve a gyengébb ellenségek 25%-kal nagyobb eséllyel dobnak el értékes tárgyakat. (Diablo szerűen működik a rendszer. Nem, nem wow klón. Nem, nem is Lineage klón. Bár az utóbbira jobban hasonlít, csak sokkal-sokkal szebb, és szerintem egy idő után izgalmasabb is.)

Viszont prémium-előfizetés nélkül is lehetsz erős, és lehetnek szuper tárgyaid. NEM vagy hátrányban a fizetőkkel szemben, hiszen elérheted ugyanazt, amit ők. Nem is kell sokkal többet játszanod hozzá, mivel a játékban elsősorban NEM az xp pontok gyűjtésével fejlődsz, hanem a képességeid növelésével. Azokat pedig harc közben kapod, nem az XP pontokból... (Egyértelműen, minél többet harcolsz karddal, annál jobban fogod tudni használni.)

Szóval ezért tetszett meg a többi hasonló játékkal szemben, mivel ebből a szemszögből hasonlít a Hódítóra. Kényelmesebb, ha fizetsz érte, de ha nem akarsz/nem tudsz fizetni érte, nem kerülsz a játékon belül hátrányban a fizetőkkel szemben. Ez számomra nagyon szimpatikus hozzáállás. (Mondjuk ettől függetlenül a Hódban VIP-elek, de ez a saját lustaságomból fakad, illetve, hogy nem tudom magamnak 100%-osan garantálni a belépési időpontokat. De ez más téma.)
Reply With Quote