 
			
				04-30-2006, 08:31
			
			
			
		  
	 | 
	
		
		
		
			  | 
			
			
				
				
				 Member 
				
				
				
			 | 
			  | 
			
				
				
					Join Date: Jan 2006 
					Location: Philippines 
					
					
						Posts: 411
					 
                                         
					
					
					  
      
	Activity: 0% 
	Longevity: 99% 
	
       
  
 
					     
				 
				
			 | 
		 
		 
		
	 | 
    
	
    
	
	
		
		
			
			
				 
				
			 
			 
			
		
				
		
		A kenyérfogyasztás veszélyei
A legújabb kutatások alapján...
 
 
A büntetésvégrehajtási intézetekben fogva tartott elitéltek több mint 98%-a kenyérfogyasztó.
A kenyérfogyasztó családokban felnövekedő gyermekek 50%-a a standardizált teszteket átlag alatti eredménnyel teljesiti.
A XVIII. században, amikor gyakorlatilag minden kenyér otthon, a háztartásban készült, az átlagéletkor nem érte el az 50 évet, a csecsemőhalandóság elfogadhatatlanul magas volt, sok nő belehalt a szülésbe, és a lakosságot olyan járványok tizedelték, mint a tifusz, a sárgaláz és az influenza.
Az erőszakos bűncselekmények több mint 90%-át kenyérfogyasztás után 24 órán belül követik el.
A kenyér alapanyaga a tésztának nevezett szubsztancia. Kisérletek során bebizonyosodott: ebből az anyagból néhany dekagramm elég, hogy egy egér megfulladjon tőle. Az átlagmagyar ennek sokszorosát fogyasztja el egy hónap alatt!
A primitiv törzsi társadalmakban, ahol a kenyérfogyasztás ismeretlen, évszázadok óta feltűnően kevés rákos megbetegedést, Alzheimer-, Parkinson-kóros, csontritkulásos esetet jegyeztek fel.
A kenyér bizonyitottan addiktiv. Kisérleti alanyok, akiktől egy időre megvonták, és csak vizzel táplálták őket, alig 2 nap elteltével már kenyérért könyörögtek.
A kenyérfogyasztás sok esetben csak előkészitője a "keményebb" élelmiszerek, mint például a vaj, lekvár, méz fogyasztásának.
A kenyérről bebizonyosodott, hogy magába szivja a vizet. Mivel az emberi testet több mint 90%-ban viz alkotja, a huzamos kenyérfogyasztás beláthatatlan következményekkel járhat a szervezet molekuláris összetételében.
Az újszülöttek köhögnek a kenyértől.
A kenyeret 200 Celsius-fok körüli hőmérsékleten sütik. Ez a hőmérséklet nem egészen egy perc alatt elpusztit egy felnőtt embert.
A legtöbb kenyérfogyasztó képtelen megkülönböztetni a tudományos tényeket a statisztika álruhájába burkolt, értelmetlen locsogástól.
Az ijesztő adatok ismeretében a következő korlátozó intézkedések foganatositását javasoljuk:
 
 
A fiatalkorúak kenyérvásárlásait be kell tiltani.
Azonnal felvilágositó kampányt kell inditani az összes médiában "Mondj nemet a veknire" jelszóval.
Minden kenyérféleséget 300%-os (törpéknél +500%) büntető adóval kell megterhelni a kenyér által okozott ártalmak költségeinek fedezésére.
A kenyérfogyasztás reklámozásának gátat kell szabni.
Az iskolák környékén kenyérmentes zónákat kell kialakitani.
 
 
 DD 
		
	
		
		
		
		
		
		
			
		
		
		
		
		
		
	
		
		
	
	
	 |