View Single Post
Old 06-01-2008, 21:19
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Az igaságnak mindig 2oldala van. Van egy ami a tiéd, és van egy ami az enyém! Én kiállok a saját igazam mellett!
De persze azt nem írtad, hogy ferdítek, amikor azt írtam, hogy indok nélül jött rám Orsi 3mészárral. Csak mert megteheti... Holott én soha nem kötöttem belétek, mert hülye lennék. Mindig próbáltam jó viszonyban lenni a játékosokkal. soha sem támadtam ismerőst, sem volt szövetségest, még ha csak így tudtam volna továbbhaladni, akkor sem. A szóbeli békék mindig álltak, és meg is maradtak.
És miért kaptam mindezt? Mert megígértem Orsinak, hogy mindig ha a nyomában leszek, és lesz felesleges készültségem ártani fogok neki. Mindezt az aznapi 7-8. mészár után, amikor nem voltatok hajlandók egy levelemre sem válaszolni. Erre jött, hogy ne fenyegetőzzek. És megnézhettem magam. De tényleg voltatok olyan kegyesek, hogy nem csesztettetek egy héten keresztül is akár.
Elszabiztam, igen, mert a varázslóim negyede maradt meg a 2,5k-s lakosságom több mint fele hiányzik, és a védőseregemből is 1000. És nem akartam megvárni a következő mészársorozatot. Ennyi.

Bocs, nem offolom szét a topicodat, csak ez még szerintem hozzátartozik!

(Annyival egyszerűbb lenne néha, ha tudnál új lappal kezdeni. Én próbáltam veled szótérteni A-ban is, de te akkor is csak erre tudtál koncentrálni.)
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote