View Single Post
Old 06-01-2008, 20:48
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Remy, nem teregettem a szennyest, és még csak at sem írtam, hogy miért írtam azokat a zöldeket. Mert az sem volt túl szép, amit csak úgy kaptam Orsitól. Mert nem csináltam kárt nektek. Lefosztanak, lefosztotok, nem érdekel, de mészárra bejönni mindenféle indok nélkül, elsőre? Ez asszem nem a legszebb dolog. Te azzal szerzed a pénzt, hogy kifosztassz termelőket, tekercsírókat. Így csak annyit tudok mondani, hogy ha az "életképtelen" termelőket fikázod, akkor abba is gondolj bele, hogy belőlük élsz ott, ha nem lennének, neked kellene leállni termelni. Más téma, hogy az életképtelent egy olyan országra írod, ahol a környék tele van kezdőkkel, így egy élőhalott varázsló is életképes.
Persze nagy szégyen, hogy 15sereggel befértek egy körben, de nem árt azt elfelejteni, hogy két folyamatosan akciózó orknak a morálja nem ott van, ahol az enyém, amiről mindig gondoskodtok. Azért nem mindegy, hogy a pénztermelő épületek vannak 50%körül, vagy a barakkok...
Egyetlen üzenetet sem küldtem, csak az elején, kiakadva. Azóta beláttam, hogy VELETEK NEM LEHET beszélni. Próbált Beni is meg Fefe is, de felsőbbrendűnek érzitek magatokat és ezt éreztetitek is!
Sosem volt vita, hogy jobb játékos vagy mint én, sőt, ha a legjobbakról kérdez valaki, mindig benne vagy, de egy kis emberség is lehetne benned...
(Ezután, mint mindig, ha visszalépek szabiról, jönni fog a sereg, és most már talán elintéztem, hogy törölöm kelljen, de már nem érdekel, mert azok, akikre az elején felnéztem, kiderült, hogy semmivel sem jobb emberek, mint én vagyok...Én soha semmiért nem tennék tönkre egy országot, mert ez egy játék, ez egy kikapcsolódás, és amikor már idegeskedem, akkor elmegy a játéktól minden kedvem)
Ennyit szerettem volna hozzáfűzni! Soha többet nem fogok topicodba írni, mert mindegyik egy újabb csalódás...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote