Quote:
Originally Posted by pepa
Már szabin van az ori, így nem tudom megnézni. De külöm kérdezgettem kié lehet az ori, mert két tippen volt, amiből az egyik Te voltál. Az egész úhy kezdődött. hogy pár napja hajnali 1.39-kor 3x kifosztottál, utánna meg mire délután hazaértem én is, szövim is 5-5 mészár- lehet szövi csak 3 nem tudom. Aztán úgy jártatok hozzánk, mintha mi hívtunk volna. Végül miután már semmink sem volt leföldeltétek egy szövimet így 11 körre kerültetek. Csak az ország pusztitása volt a lényeg mert a tekijeimhez- amiből félelfként volt bőven- hozzá se nyultatok. Én csak egyik szövidet próbáltam gömbölni sikertelenül. Csak ennyi volt a "bűnöm". és mivel én voltam a tolis, így kétlem, hogy a többiek bármit tettek volna. Pár száz elitekkel nem fogunk egy 4 szemes szövetségnek nekiállni.
|
Ha tenyleg rolatok van szo, akkor miattatok nyilt ez a topic es a kedves szovetsegesed irogatta a nyitohozzaszolasban idezett zoldeket. Ne haragudj, ennyire nem kommunikalsz a szovijeiddel, es ennyire nem nezed az akcioikat?
Ha te lennel a Megkostolod a tibit ori, akkor rolatok van szo, es az emlitett zoldeket, a szovid irta.
Nem csak sikertelen gombrol volt szo, hanem tobb tekizesrol. A torpetek kezdte, az elfetek is tuti volt, neztem a hirnevet....
Tekit nem veletlen nem loptunk, nem tudunk, ezt nem arulnam el, hogy miert...
Maskor javasolnam hogy nezd meg az alvilagi esemenyeket, esetleg egyeztess a szovijeiddel hogy milyen zoldeket irnak, mielott olyat irsz, hogy "mi nem csinaltunk semmit"
Ha nem a Tibi-rol van szo, szolj, mert akkor osszekeversz vkivel...