View Single Post
Old 06-01-2008, 10:02
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 20%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Liza itt is... View Post
Ez esetben nem tudom, hogy mért állsz mellé.
Nem hinném, hogy olyannak kéne véleményt alkotnia a csoport résztvevőiről és tagjairól aki:
1: nem látja a Q fórumát de még csak idézni se tud.
2: nem ismeri a Q csoport tagjait
3: nem ismeri a Q csoport tagjainak politikai nézeteit
4: nem vett részt a múltkori találkozón
5: mint ahogy azt kifejtettük nem politikai találkozót fogunk tartani. Nem szeretek én sem politizálni. Mellesleg ha VÉLETLENÜL szóba jönne a téma akkor is ott a lehetőség, hogy tudtunkra adja, hogy fejezzük be, vagy félrevonul és abból értjük meg, vagy témát vált hirtelen módon. Mindenki tisztában van a határokkal. Nem vagyunk már erőszakos gyerekek.

Liza,végre megértettem miről beszélsz

Én nem véleményt alkottam a csoport résztvevőiről,csupán - azok alapján,amiket hallottam az ominózus beszélgetésről - úgy vélem,hogy sokaknak onnan többekközt a politikai nézeteim miatt nem vagyok szimpatikus,ebből kifolyólag szívesen látott sem.

Egy szóval sem említettem,hogy lenézném a Qsokat azért,mert baromira tisztában vagyok a politikai nézeteikkel és ilyen emberekkel nem szívok egy levegőt. Egyszerűen nem szívesen borzolnám a kedélyeket a jelenlétemmel.

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Tsobi For This Useful Post: