Thread: DühöngŐ
View Single Post
Old 05-29-2008, 20:03
Hani's Avatar
Hani Hani is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 88%
Angry

Csak, hogy hű legyek a topichoz:

Miután felmondtam egy hirdetésekkel foglalkozó regionális lapcsaládnál mert 8 hónap után sem akartak bejelenteni, közel másfél havi fizetésemnek mondhattam búcsút (90E) pedig nem egy 20 órás lapzártában volt részem -reggel 8tól hajnal 4ig átlagosan heti 2 alkalommal-.
Ezek után egy fóliagyártó üzemben voltam grafikai előkészítő amit 4 hónap után kénytelen voltam otthagyni mert nem akartam, hogy 24 évesen leszázalékoljanak csak azért, hogy a cég több bónuszpontot kapjon ezáltal több támogatáshoz jusson. Pedig ahogy a főnököm mondta : "Ákos te jól meg vagy fizetve!". Ha a bruttó 80E-es fizu jó akkor igaza van. Csak azt nem értem, hogy a megrendelőnek miért 5500 Ft-ba került 1 órányi munkám!?Havi 170-180 órámat számláztak ki így amiből persze én semmi sem kaptam, de miért is járt volna nekem. Emellett még elég alaposan le is laktak (irdatlan sok munka, túlóra amiért még köszönöm sem járt, szűkös határidők, rengeteg stressz) a gyomromra még gyógyszert is szedtem.
Az ehhez a munkámhoz kapcsolódó kedves megrendelőkről már nem is beszélve, akik szombat reggel fél 6kor "Jó napot!"-tal ébresztettek, hogy épp most fejezték be a tehenek fejését és gondolták megkérdezik, hogy áll a grafika. -ez egy konkrét példa, nem vicc-

Lassan már negyedik hónapja, hogy itthon ülök melóra vadászva de eme próbálkozásaim sorra kudarcba fulladtak, hol nincs meg a szükséges szakmai tapasztalatom (2-5év) hol bizonyos programokat nem ismerek kellően.
Pedig a Photshopot/illustratort/Corellt/Quarkot/Premiert/Indesignt már évek óta használom...de sajnos programozni nem tudok és webes dolgokat fejleszteni sem , nem mintha érdekelne...Java/HTML/XHTML/CSS/Php ezek mind ide is tartoznak. Bár már 3 hónapja 2 bibliát is forgatok: 3ds Studio Max és a Flash. Hol egyiket hol másikat, attól függ épp melyikkel van tele a bakancsom.Mindezek mellé még hozzájön, hogy immár 7ik alkalommal, hogy elvéreztem egy fősuli felvételijén ami ennyi próbálkozás után már nem kis csalódással jár.Arról már nem is beszélve; lassan 25 vagyok, nincs munkám, anyámékkal élek, nőt lassan fél éve nem láttam közelről, bekebelezett a szürke középszerűség és ne legyek kemény? Akár az Üvegtigrisben is szerepelhetnék.

Plusz mindezt másodjára írom mert amikor kimentem cigizni a tálca helyett a piros X-re klikkeltem.

A hódban sem megy most jól a sorom , a szép: 100%, 3 zöld nyilacska felfelé katmorálomból csináltam egy erősen piri 99%-osat mert rámentem egy üres hullára 5X csak véletlenül a fél serege 1 körrel hamarabb ért haza, pedig felmértem az egész szövit gömb+seregmérés+krónika és csak 1 támadás volt benne, nem is értem ki és mi okból hívhatott tőle helpet
Most még bacis is leszek, csudajó... kell nekem a 99%os foglakoztatottság és éhezés mellé.

No de mindegy, bontok egy sört vagy inkább 2őt berakom a Félelem és reszketést és hagyom, hogy néhány órára vademberré váljak, hogy megszabadulhassak az emberi lét fájdalmától.

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Magyarország 2008...

Jupppi!!
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Hani For This Useful Post: