Quote:
Originally Posted by Kisbér
Azért ez egy kicsit túlzás...
Én mindig úgy állítom be az elf-emet, hogy a környéken a legerősebb varis se tudjon ártózni... Ennek kompenzálását a tolvajokból pótolom, hiszen védelemben erősebb.
|
Én még mindig nehezen tudom elhinni, hogy egy varis, aki 92% korul vagy afelett tartja a kat.moraljat ne tudna leszedni az elfet. Lehet ez csak az en hitetlensegem, de akkor is...6k elf varit szerintem 10e orias varazsloval le kell tudni ártózni, ha az elfnek 99% a katonai moralja, 100% a keszultsege, tudos a szemelyisege, fent van a magikus pajzsa...Az orias is tudos, 92%-os a kat.moralja, akkor egy 85%-ig kell tudnia artozni a varijait. Ami 4-5 tolvajok felfedese varazslat. Az ha szepen levisz egy 20%-ot az elf tolvajainak a keszultsegebol, akkor oda siman be kell fernie egy tolvajnak. S eleg csak 1-2* olnie az elfnel varazslot, 6 ezer varazslonal rendesen halnak az elf varazsloi, s utana az orias is tudja ismet felfedni az elf tolvajait 1-2 alkalommal, majd a tolis megint befér az elfhez kis variolesre. S szepen lecsokkentheto az elf varazsloinak szama. (Jollehet felmerul az is, hogy ott van az elf visszavasarolja azonnal...de akkor var az ellenfel varisa es tolisa nehany korvaltast, es ujrakezdik a gyilkolast, es lehetoleg ürítik a varipiacot is mellé

) + arrol nem beszeltunk hogy az elfhez 1-2 meszarlo seregnek be kell férnie. Ami megintcsak alulrol szamolva tizedeli az elfnek az egységeit.
(S azt nem szamitva, hogy az elf eddig meg van kotve, hasznalni a tolvajait varazsloit, mert ha veletlenul elnyom vmelyikbol is 15-20% keszultseget, akkor hirtelen sebezhetove valna.)
Amugy, koszi, hogy leirtad, hogyan kell szamolni az erteket!