View Single Post
Old 04-28-2006, 09:22
Kisbér Kisbér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Talking

Quote:
Originally Posted by Penya
Egy varis simán leártózza az elfet is és a félelfet is. Ha nem tudja akkor vagy a varissal van gond vagy nincs semmi védelme az elfnek. Félelfet öröm nézni, amikor mérgezések után hullanak a tolijai A legfontosabb egy háborúban h ha tolis vagy tudjál tenni vmit és ne tekizzenek ki. Ezt csak emberrel lehet megcsinálni, mert egy szöviben ha van egy jó varis az elintézi az elfet meg a félelfet lazán, embert ha jól van felépítva soha nem ártóznak le. Ha a varis leszedi a készültségét az ellenfél tolijának, az ember lelopja a tekiket és csaó darwin. Fedezve van a veszteség a tolis meg szívott. Egy hátránya van az embernek h magas hekin nem tudja feltenni a védővarikat hosszú időre. Lehet mérlegelni de én emberre szavazok.
Azért ez egy kicsit túlzás...
Én mindig úgy állítom be az elf-emet, hogy a környéken a legerősebb varis se tudjon ártózni... Ennek kompenzálását a tolvajokból pótolom, hiszen védelemben erősebb. Ha sok a jó varis a környéken, sajnos fel kell áldoznom pár ezer tolvajt, amitől nem leszek sebezhetőbb toliszinten - hiszen az elf +20% védőbónusza brutális a tolvajoknál - viszont kevésbé tudom lopni a környék tolvajait.

Természetesen vannak extrém esetek... Vannak persze olyan varisok, akik nagyon sok varit tartanak... Azokat viszont pillanatok alatt el lehet intézni hadival... Tehát ebből kevés van... És általában azokat ismerem, és nem csesztetnek