Quote:
Originally Posted by laci
De emlékezz vissza, hol volt Hakkinen mielőtt a szuper McLArenhez került volna, vagy arra amikor Schumacher eltörte a lábát és helyette valami "futottak még" finn (asszem Salo) állt be, aki aztán olyan eredményeket ért el mint azelőtt soha. Nyilván nem ő tanult meg jobban vezetni, egyszerűen csak egy olyan kocsiba ült bele, amelyik nagyságrendekkel jobb volt a korábbiaknál.
De megnézhetjük Barrichello-t (nyilván nem felejtett el vezetni, mégis mennyivel eredményesebb volt a Ferrarinál és hol van most, és hol volt a Ferrari előtt...), vagy Irvine-t, aki ugyancsak szinte kizárólag csak a Ferrarival volt jó. Vagy Coulthardot, aki a McLaren előtt és után szintén nem volt nagy szám...
De mindez csak akkor derülne ki egyértelműen, ha csak a vicc kedvéért egyszer megcserélnék a csapatokat, és mondjuk a top6 versenyző helyet cserélne az utolsó 6-al 1-2 utam erejéig. Ilyen pedig sohasem lesz 
|
fogadok, hogy néhány versenyző úgy is folyamatosan top10 lenne. pl. Kimi, Hamilton vagy Alonso.
Kutyulee, pont a legszembeötlőbb különbséget nem említetted... Alonso és Piquet...
Hamilton és Kovalainen közötti különbség sztem egyáltalán nem nagy. én azt mondanám, hogy Kova kevésbé volt szerencsés.
Heidfelddel ugyanez a helyzet. a tavaly még Kubica volt (szerintem egyértelműen) a második számú pilóta. valami nagy gond van sztem Heidfelddel, mivel eddig mindig jól ment ahhoz képest, hogy milyen csapatban volt.