Thread: Forma-1
View Single Post
Old 05-27-2008, 09:52
Bogár Bogár is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by laci View Post
De emlékezz vissza, hol volt Hakkinen mielőtt a szuper McLArenhez került volna, vagy arra amikor Schumacher eltörte a lábát és helyette valami "futottak még" finn (asszem Salo) állt be, aki aztán olyan eredményeket ért el mint azelőtt soha. Nyilván nem ő tanult meg jobban vezetni, egyszerűen csak egy olyan kocsiba ült bele, amelyik nagyságrendekkel jobb volt a korábbiaknál.

De megnézhetjük Barrichello-t (nyilván nem felejtett el vezetni, mégis mennyivel eredményesebb volt a Ferrarinál és hol van most, és hol volt a Ferrari előtt...), vagy Irvine-t, aki ugyancsak szinte kizárólag csak a Ferrarival volt jó. Vagy Coulthardot, aki a McLaren előtt és után szintén nem volt nagy szám...

De mindez csak akkor derülne ki egyértelműen, ha csak a vicc kedvéért egyszer megcserélnék a csapatokat, és mondjuk a top6 versenyző helyet cserélne az utolsó 6-al 1-2 utam erejéig. Ilyen pedig sohasem lesz
fogadok, hogy néhány versenyző úgy is folyamatosan top10 lenne. pl. Kimi, Hamilton vagy Alonso.

Kutyulee, pont a legszembeötlőbb különbséget nem említetted... Alonso és Piquet...
Hamilton és Kovalainen közötti különbség sztem egyáltalán nem nagy. én azt mondanám, hogy Kova kevésbé volt szerencsés.
Heidfelddel ugyanez a helyzet. a tavaly még Kubica volt (szerintem egyértelműen) a második számú pilóta. valami nagy gond van sztem Heidfelddel, mivel eddig mindig jól ment ahhoz képest, hogy milyen csapatban volt.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool.
"

Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Bogár For This Useful Post: