Már a közepénél szimpatikus volt, amikor közölted, hogy az olajosok ne olvassák tovább.

Ha tehetem, semmti nem csinálok olajban. Egyáltalán nem mondhatnám, hogy egészségesebb... A zsírt ne mszívják fel úgy az ételek, ráadásul egy jóféle mangalica zsír meg kifejezetten egészséges...
A kacsazsírnál, pecsenyezsírnál meg nincs finomabb.
Ráadásul nem kell kiönteni sütés után, mint az elhasználódott olajat.
Szépen kiönti az ember egy üvegtálba, vagy ilyesmibe, és szépen megdermed a zsír.
Utána meg rá lehet kenni a kenyérre, tengeri sóval meghinteni (nem kell sok), és rászelni vékonyan lila és vöröshagymát...
Mellé egy jó kis búzasör, vagy nyáron üdítő jelleggel bodzasör, és kész is a pompás uzsonna!


ÉLJEN SOKÁ A ZSÍR !
