View Single Post
  #78  
Old 05-26-2008, 21:26
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Csonka-Magyarország
Posts: 4,643
Activity: 0%
Longevity: 91%
Default

Már a közepénél szimpatikus volt, amikor közölted, hogy az olajosok ne olvassák tovább.

Ha tehetem, semmti nem csinálok olajban. Egyáltalán nem mondhatnám, hogy egészségesebb... A zsírt ne mszívják fel úgy az ételek, ráadásul egy jóféle mangalica zsír meg kifejezetten egészséges...

A kacsazsírnál, pecsenyezsírnál meg nincs finomabb.

Ráadásul nem kell kiönteni sütés után, mint az elhasználódott olajat.

Szépen kiönti az ember egy üvegtálba, vagy ilyesmibe, és szépen megdermed a zsír.

Utána meg rá lehet kenni a kenyérre, tengeri sóval meghinteni (nem kell sok), és rászelni vékonyan lila és vöröshagymát...
Mellé egy jó kis búzasör, vagy nyáron üdítő jelleggel bodzasör, és kész is a pompás uzsonna!


ÉLJEN SOKÁ A ZSÍR !
__________________
ஜ۩۞۩ஜ 
~~~ SHUT UP AND ENJOY THE HARDCORE ~~~
ஜ۩۞۩ஜ 
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to [HTPA]GeeForce For This Useful Post: