És aki annyit termel az A-ban, hogy egyszerűen annyi rendelkezésre álló fegyvere van, hogy az egész W fegyverszükségletét ellátná??? Neki is necces beállítani a képzést, mert ha bejön, akkor egyszerre megy a nép 10%-a!

Bár nem láttam még sok ilyet!
Na de viccet félretéve, aki termeli a fegyvert, annak is vannak ezzel problémái. Mert ha valamiért (háború, gyújtogatás) le kell állítsa a katonakápzést, utána elindítja, akkor az egész meg van bolygatva. A ht-ben ki kell kapcsolnia az automata képzést, és kézzel kell bepötyögni körönként pár körre lebontva, vagy egyszerre kell képezni a 10%-ot, amivel azért olyan bajok is lehetnek, hogy éppen ha éjjel felgyújtották az illetőt, nem elég, hogy a köv körben hatalmas emberhiánya lenne, de még a képzés is elindul, ami még mondjuk 4-6-8k-val megtoldja az emberhiányt, az mindenképpen kellemtlen tud lenni. És ha egy szövetség rááldoz egy kis időt, akkor 2-3napon belül lehet tudni, hogy mikor is indul a katonaképzés, és szándékosan is megtehetik, hogy pont előtte gyújtanak. Szerintem annyira nem lehet nehéz. Kell hozzá egy éplista, egy faji infó, a pontlista, és egy kis számolás, egy kis korrekcióval, ha netán abban a körben éhezne is! (Még nem próbáltam, lehet vannak akadályai, dew szerintem nem nagy ügy)