View Single Post
Old 01-29-2006, 12:16
Kics
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

na

Az életxerűség csak annyi, hogy mindenhez pénz kell xó nem gyökeres változás, csak be lehet mesélni a pénzt. (de ezt felejtsd L ez nem ér..)

a topperősödést azért mondtam, mert vagy csoportonként limitálod, vagy ha- fv.-eként. Ha a hektárhoz kötötd, akkor gondold végig, mert akkor 1értelműen a top erősöüdik, hisy csak ők tudnak előállitani baj nélkül pl. 4k piacot, és jáccatni halom pénzt, lentebbieknek nincs ennyi területük (ha most mindenkinek az a baja, hogy nem lehet beérni A-topot, me lustábbak rá, és pénzre hivatkoznak, akkor ezzel lehet tényleg nem lehetne). ha meg netán azt akarod, hoigy a topok ne erősödjenek, akkor csoport xerint kéne, és azért meg sokan fellebeznek. (ez főleg A-ra és anarchra lenne nagyon "negatív" kihatással. (remélem így érted)

a 400k kört, és 2mrd tekit nemtom honnan vetted, asszem nem irtam ilyet (2 átolvasásra se találtam) max xámot amit irtam, hogy 2k kört ir pl. (heppből 2xer annyit mint 1 feljutás, a többi 4k kör, már átalakulva háborúzik) xó nemtom mit fejtsek ki, mert semmire nem tudok reagálni

Lepidius: ezt naon nem tudom hova tenni, sem történelmi részét, sem való élet részét. (függő xerű vagyok, de van asszony, van majd napi meló, és még néha tudok sört is inni Ja xerintem akinek gyengén néz ki az orija az nem fog előrántani 1mrd-t. ahhoz kicsit nagy és fura piacmozgás kéne normálba. És ami miatt főleg nem értek 1et Half felvetésével, hogy sok-sok pénz. és???? mit tehet vele. adottak a ha-k adottak az 1ségek. sok pénzel amiket megoldasz? lopott tekik, 1ségek potlása, épülés... rendbe a gyors reakció nagyon nagy előny, de sok "érdekes" rafkót kivettek (túltöltés, több vari varázsoljon, mint ami Lfér pl.) tehát nem tudsz a ha-s korlátaid felé emelkedni.
az meg hogy mi dönti L most szerintem? a fajok, választása, menyit vagy benn, és mennyi a tapasztalatod... a sok pénz csak a regenerálodást csökkenti közel 0ra jó esetbe, de ennyit meg meg tudsz oldani te is. 1 háborunkat se közvetlen a pénz miatt nyertük meg, mert pénzesek ellen: vagy nem volt nyereséges nekeik, és xóltak pihizzünk, vagy alapból lükén oldották meg dolgaikat, és hibázgattak.

Senki: hajnalba nem fogom pontosan kiszámolni:P (amúgy ja bittos annyi, de minek pontosítsak?)

Remélem azért érted Half mit akartam kihozni.