View Single Post
Old 05-26-2008, 12:29
BigPi BigPi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Christopher Mooretól Biff evangéliuma.
Lehet, hogy még nem hallottál Biff evangéliumáról? Akkor bizony nem ismerheted Jézus gyermek korát sem. A könyv Biff és a megváltó barátságát tárja elénk. Én végig a hasamat fogtam a sok nevetéstől.

Hivatalos ajánlás:
"Jézus születésének történetét jól ismerjük. Csakúgy, mint bölcs tanításait, dicső cselekedeteit és önfeládozását. De Isten Fiának gyermekkoráról és felnőtté válásának részleteiről senki nem tud semmit- Biffe4t, a Messiás legjobb haverját kivéve, akit most feltámaszt egy Raziel nevú botcsinálta angyal, hogy írja meg a saját evangáliumát. Úgyhogy Biff egy szállodai szobába zárva nekiáll elmesélni az elveszettnek hitt évek történetét. Senkit és semmit kímélve végre kipakol a maga sajátos stílusában ( nem véletlenül törölték ki őt az evangélumokból), és megosztja velünk, hogy hogyan is történt minden valójában."

"...megkértem Jozsót (Jézust), hogy jöjjön velem a városba. Elmentünk a piacra, ahol nyüzsögtek a kalmárok, alkudoztak, üzletet kötöttek, árut és szolgáltatást vettek. Átvágtunk a túloldalra a vak, láb nélküli kolduskölyökhöz, aki az apróra utazott.
-Fürge, bemutatoma barátomat,Jozsót.
-Nem vagyok Fürge- mondta a lelenc.
fél órával később Fürge újra látott, és csodálatos módon a lábai is visszanőttek.
-Rohadékok! - kiabálta Fürge, ahogy elrohant új, rózsaszín lábain.
-Az Úr legyen veled- mondta Jozsó.
-Most majd meglátod, milyen nehéz egészségesen megélni! - kiáltotam utána.
-Nem örült valami nagyon- jegyezte meg Jozsó.
- Még tanulja, hogyan fejezze ki magát. Felejtsd el, vannak itt még szenvedők."
Reply With Quote