Thread: Angol 1/A
View Single Post
Old 05-25-2008, 09:05
laci laci is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by dzso View Post
ez az a szitu amikor nem tudja elismerni az ember a vereséget és valami gagyi magyarázatot keres elkeseredetten, amivel igazolhatja magát... bealudtatok, kimaradt egy távol vagy bármi hasonló és kaptatok egy ütést... ennyi történt... egy klántól kaptátok, ahogy ti is egy klán vagytok... azt hangoztatni hogy ti csak 5-en voltatok... szerintem 7-en... és hogy mi 10-en... hát elméletileg a kevesebb tagból álló azonos pontszámon levő klán a hatékonyabb... na de elhiszem hogy fáj az a pár heki és azért vagy ennyire elkeseredett...
Nem azért vagyok elkeseredett. Hanem azért mert nem látom fairnek a dolgot, és akármeddig magyarázhatjátok a dolgokat, akkor is úgy látom hogy az alattunk levő két klánnak elég rendesen össze kellett játszania ahhoz hogy ez pont így jöjjön ki, de nyilván én látom rosszul.

Ha az Imaginary Beings vagy a Herbicidek beütnek, az benne van a pakliban, és gratulálnék nekik, de ezt az esetet most nem láttam fairnek.

Amióta az angol 1A-ban vagyok, kaptunk már be klánütést, és nem volt semmi rosz érzésünk vele szemben, mert semmi gyanús körülmény nem volt körülötte.
Reply With Quote