Quote:
Originally Posted by komisz86
Ha ezt bevezetnék (amit kizártnak tartok) én kipróbálnám...
A második részével pedig az a baj szerintem, hogy egy ugyanakkora barakk torony arányú elfet néztél, mint amennyi ebben a védekezős hullában van. Számolj ki egy olyan elfet ami kajában önellátó (mert a vizsgált hulla is az  ), aztán pakolj bele pluszba 9% termelő épületet (mert a hullában is annyi van), majd annyi templomot, hogy 2000 hekin is gond nélkül rakja fel a varikat és ne is ártózzák le jobban mint a hullát, és végül annyi kocsmát, hogy meg is tudja védeni a tekiket amiket beleszámoltál a védelmébe, és meg fogod látni hogy a hódító "legvédekezősebb" faja alig véd majd többet mint egy ilyen hulla. Arról nem is beszélve hogy az az elf nem terjeszt bacit és nem is tudja még seregcserével se visszakísérni a támadót.
Én egy ilyen módosítást nem neveznék apró tuningnak 
|
Nem kell annyi tanya, hogy önellátó legyen, 2000 hekin tf orit tudok elképzelni.
18% ház
2% raktár
33% barakk
33% torony
9% termelő épület
5% templom
Megvan, hogy kétszer annyit véd, ha van pénze, veszi a gabonát is meg a lelopott tekiket is pótolja, van annyi temploma, hogy tudjon felpakolni varikat (ha nem is sok körre de 4-5 körre bőven elég...)
És amint már párszor elhangzott, az, hogy bacit terjeszt a hulla, egyáltalán nem védi meg, így is ingyenföld...
Ezt az elfet ugyanannyira tudják gyujtani, mint a hullát, az ártózás nem lényeges, hiszen rengetni nem fogják, mert elvileg alábontanak, tűzgolyó által elvesztett egységeket meg piacról lehet pótolni, de ez nem is lényeges, így is kétszer akkorát véd az elf!
Ha nem tetszik az éplista, elég 15% torony és 15% barakk, hogy nagyábol ugyanannyit védjen mint a hulla 90% pluszal A-ban, de azt a 36% épületet oda rakja ahova akarja(pl.: 2% raktár és még 34% termelő épület...)