Quote:
Originally Posted by Dus
És szted komyolan egy hulla 33% toronyíjal fog rohangálni 2000 hektáron??
Én is azon vagyok, hogy erősítsük a hulla HADSEREGÉT, és nem is csináltam belőle egy védekezős fajd, mivel a védekezős faj az elf, nem tudom eléggé hangsúlyozni, talán megérted, hogy ötödszörre leírom, hogy durván kétszeresét védi, mint amennyit védene a hulla!!!!!
A védekezős faj, kétszereesét védi, mint a hulla, akkor hogy lenne már a hulla egy védekezős faj, a változtatások után??
|
Ha ezt bevezetnék (amit kizártnak tartok) én kipróbálnám...
A második részével pedig az a baj szerintem, hogy egy ugyanakkora barakk torony arányú elfet néztél, mint amennyi ebben a védekezős hullában van. Számolj ki egy olyan elfet ami kajában önellátó (mert a vizsgált hulla is az

), aztán pakolj bele pluszba 9% termelő épületet (mert a hullában is annyi van), majd annyi templomot, hogy 2000 hekin is gond nélkül rakja fel a varikat és ne is ártózzák le jobban mint a hullát, és végül annyi kocsmát, hogy meg is tudja védeni a tekiket amiket beleszámoltál a védelmébe, és meg fogod látni hogy a hódító "legvédekezősebb" faja alig véd majd többet mint egy ilyen hulla. Arról nem is beszélve hogy az az elf nem terjeszt bacit és nem is tudja még seregcserével se visszakísérni a támadót.
Én egy ilyen módosítást nem neveznék apró tuningnak