En még mindig 200 hekire számoltam az országokat, 1000 hekis orim sosem volt.
Kisbér, 200 hekin bőven lehet pénzed

Szerintem régen járhattal arra., vagy legalabbis nem epitetted ki ott fullra az orikat, es gyilkoltad a 199 hekis tekiiro orikat.(Mindenféle sértegetés és előismerettől mentesen kijelentve)
Az ehezest en 5. szinten kivul sehol nem ajanlom 15-20 raktarnal tobbel! (Az 1/A csoportot nem tekintve) A tolis sem tud annyi tekercset osszelopni, hogy tudja fedezni a saját kaja igényeit. Az ember fajt csak ugy ajanlom, hogy mellette van, aki gyartja a gomboket, egy hadis-varis vagy egy varis.
Az elfet nem probaltam, sokan eskusznek ra. Bar, ha nagyon megeroltetem magam, tolis nem kell szovibe. (De ez egy offtopic lenne...)
Mégis, én ugy gondolom, hogy egy a legfontosabb dolog egy tolisnál a készültség, mert sereggel leüthetik, lemészárolják, lepusztithatják, akkor is tudja folytatni a dolgát, nehany sereg utan az ellenfel tolisa nem hiszem, hogy le tudja lopni. Viszont ha az elfet vagy a fel-elfet is felfedik teljesen ervenyet veszti a tolvajainak. Aztan lehet lesni az orat, hogy eppen kv utan 1* tudja oket hasznalni...
De mind e mellett Kisber szepen osszegyujtotted minek is a fuggvenye a tolvajosország, s tenyleg ez a legfontosabb, szerintem is: ki mennyi időt szán rá.