View Single Post
Old 05-24-2008, 13:10
komisz86 komisz86 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

A támadóbónusz részével teljesen egyet értek, ráfér a hullára. Na, de a 70% védelem a b-ben az marha sok.
Quote:
Originally Posted by Dus View Post

Jó, persze, nem fér be, de én csak 60% barakkal számoltam és nem pacikkal hanem elitekkel, úgyhogy máris befért (pacikkal), nem számoltam bele, hogy vannak tábornokok, és ha egyszer valaki 33% barrakkot tart 33% toronnyal akkor megérdemli, hogy alog férjenek be hozzá!

Számoljuk ki elffel a 33%-33%-t!:
íjak száma*14(toronyban vannak)*1.3(faji bónusz)*1.4(tekercsek)*1.3(varázslat)*1.3(toronybó nusz):
7 389 301

Még ígyis majdnem a felét védi az elfnek, úgyhogy szerintem bőven, de nagyon bőven belefér ez a szintenkénti bónuszos rendszer!!!!!
"Csak 60% barakkal" számoltál? Próbálj már meg egy 60% barakkos orkot vinni az 1/A-n kívül. Az tf és még hozzá elég kevés körös, tornya egyáltalán nincs, varival és tolival lazán szétkapható, és még a markotány meg a vérszomj felrakása is megizzasztja. És szerinted az jó lenne ha ezt az orkot tudná seregcserével lazán kísérni az a hulla aminek tolival/varival alig lehet ártani, bacit terjeszt+ még körönként jópár millát hoznak a bankjai? Mert szerintem nem ez a cél.
A 33% barakkos 33% tornyos elffel ugyanez a helyzet példálózni lehet vele, játszani nem nagyon (legfeljebb az 1/A-ban ahol elég egy raktár).