View Single Post
Old 05-24-2008, 08:54
komisz86 komisz86 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Mint azt már már kifejtettem nem örülnék annak, ha bivalyerős esetleg üthetetlen hullák rohangálnának mindenfele, viszont jónak tartanám ha ez a faj is egy kicsit JÁTSZHATÓBB lenne (ez alatt nem azt értem hogy a kezdőkön fel tudná ütni magát 1000 esetleg 1500 hekiig, hanem azt hogy legalábbis fel tudja venni a kesztyűt a többi fajjal)

Kigondoltam egy ötletet és kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá. A javaslat a következő: Szintenként 20% támadóerőtöbblet és 10% védőerőtöbblet már az 5. szinten is!

Hogy ne érje szó a ház elejét számolgattam is egy kicsit. Egy 40% barakkos 10% tornyos íj/elites óriással hasonlítottam össze egy 60% barakkos 10% tornyos szintén íj/elites hullát. (Azért az óriást választottam, mert elég jó hadis és mert némi hasonlóságot mutat a hullával abban hogy nem tud tolvajkodni viszont élég jól van védve ellenük.) Egyik sem tudós személyiségű, mindkettő mf.

Jöjjenek a számok (még mielőtt bárki beleköt az egyszerűség kedvéért viszonyszámokkal dolgoztam az itt leírt számok "egy hektárra eső támadó/védőerőt" jelentenek)

Óriás (függetlenül a szinttől): -üt 244,55
-véd 493,58
Hulla 5. szint: -üt 233,67
-véd 273,5
Látványosan gyengébb a nem élezett óriásnál, de a jelenlegi helyzetnél mindenképpen jobb.

Hulla 4. szint -üt 272,64
- véd 298,39
Itt már egy kicsit nagyobbat üt az óriásnál, de sokkal kevesebbet véd.

Hulla 3. szint -üt 311,58
-véd 323,23
Ez már elég szép, de még továbbra is marha kicsi a védelme. Talán még szövibe is bevennék.

Hulla 2. szint -üt 350,53
véd 348,1
Itt már egy 4 hullás szövi szinte bárkit beverne, viszont megmaradna a lehetőség a visszavágásra.

Hulla 1. szint -üt 389,48
-véd 373,96
A hulla minden bizonnyal továbbra is alkalmatlan lenne az 1/A-ra.

Aki ezeket is túl soknak érzi annak megjegyzem hogy egy 70% barakkos ork tábi fullra kitámadva 868,11* hektárnyi támadóerőt képes felmutatni, míg egy 70% barakkos hullánál ez az érték csak max. 588,89.