View Single Post
Old 05-23-2008, 20:48
KPeti999 KPeti999 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

nem akarok értetlenkedni, de volna még egy kérdésem...
utána leteszek a "hulla az 1. szinten" ötletekről.

Tegyük fel hogy a hulla és az ork kb egy szinten vannak hadilag...

Quote:
Egy távolt se csinál, mert nem tud, nem tudja jönnek-e felé, csak a szövetségestől tudja meg.
Szerintem ez nem egy nagy hátrány, egy nagylétszámú klánban csak van valaki aki tud a hullának nyomni egy távolt kv elött 1mp-vel, kis klánba viszont télleg rossz ötlet hullával játszani. A hulla bizonyos értelemben rá lesz utalva a szövire, mert gyakran kell miatta varázsolgatni. De az ork is rá van utalva a klánra, ha ők etetik.

Quote:
Lát a távolban 5sereget, ami negyede az ork ellen kiküldött seregeknek
Ebbe azt nem értem hogy a hullára miért támadnának negyed akkora sereggel
A hulla mostani 2. legnagyobb gyengéje, amin vitatkoznak az a védelme, valszeg ezen is erősiteni fognak...

Ha a mostani hullának felturbozzák a támadóbónját, kap egy kis védelmet, arra is született pár ötlet, meg mondjuk kap egy csipetnyi védelmet vari-toli akciók ellen, bár ezekre lehet hogy a többi mellett nem is lesz szükség, akkor már nem fognak rá ingyenföldként tekinteni...
Ha jól értem akkor a hulla komoly hátrányaiként a kis védelmét és a távolbalátás hiányát emelted ki. A távolbalátáshoz jók a szövitagok is, egyszerűen nem kell 2-3 fős klánba beszállnia egy hullának. A védelemhez pedig nem a mostani hullát kell alapul venni. Az lenne logikus ha a hulla hasonlóan erős védelmet kapna mint az ork, de ezt majd az okosok eldöntik...
Reply With Quote