Quote:
Originally Posted by tulip
Ok. Mostmár értem. Na akkor itt van a nézeteltérés oka. Szerintem gond, hogy viszonylag kevés taktikai elem felhasználásával (egy hulla irányítására gondolok), egy komoly odafigyelést, lényegesen több taktikai elem megfelelő ismeretét és felhasználását igénylő országot meg lehet szorongatni, szerintetek ez nem gond. Szerintem aki jobban játszik, annak legyen nagyobb előnye, nem annak, aki hullát választ (függetlenül attól, hogy jól tud-e játszani egyébként mással). Sajnos hullával nem nagyon lehet taktikázni, sem játszani, de hiába is erősítenétek fel a hullát, legfeljebb azt érnétek el vele, hogy játszani ugyan lehet vele, de igazságtalan előnyt kapna a hulla a többi fajjal szemben.
|
Szerintem meg a te álltalad említett kevés taktikai elem az kimondott hátrány a hullára nézve. Elég szűkös korlátok között mozog szegény pára. Vagy támad vagy nem.
A főbb javaslotok (a nagyobb horderejűek) szinte mindegyike lineáris és szintlépéshez vagy épp területhez kötött. Ha valakinek sikerül egyik másik okból hozzájutni valamelyikhez akkor függetlenül attól, hogy kezdő vagy sem megérdemli. Ne diszkrimináljuk azokat akik kevesebbet játszanak vagy épp kevesebb lehetősége van taktikázni. Egy tapasztaltabb országot meg nem fog érdekelni hogy egy kezdő vagy épp egy pro hulla az ellenfele. Aki tényleg tapasztaltabb az kimondottan fog örülni egy kis kihívásnak, én legalább is ezt tenném. Én a hadüziket is gyakran használom. Hol adott célja miatt hol taktikai elemként.