Quote:
Originally Posted by vityu
Itt is leírom:
Igen, csak mész és beütsz...de ameddig egy bármilyen másik faj ki tudja cselezni a kis sereggel kísérést, addig egy hulla nem, mert nem tud sereget engedni.
Van az A-ban alul egy hulla, a nevét folyamatosan lehet látni a teljesben, és nem nagyon tud feléfelé jönni. Nem csak azért mert gyenge a faj. Nem tud sereget engedni, így meg aztán még merésznek se kell lenni, hogy kísérni tudd 5 sereggel. Ha beüt, számolod mennyi barakkot vihet el, és mehet is az 5(6,7,8) sereg. A bejövő hektárokra meg mehet a kórház, és addig nem éhezik a kísérő 2 körönként. Ennyi az egész! És ebben, csak annyi különbség lenne, hogy ha megerősítenénk a hullát, hogy biztosabban beférne a támadó sereg így nem jönne ki nagyon nagy mínuszban egy kísérésből.
Szerintem ez minden, csak nem könnyű játék az A-ban a hullával.
|
Hát vityu, mi nem vagyunk egy hullámhoszon...Olvasd el ismét, amit írtam kicsit alaposabban!
Teljesen egyetértek azzal, amit írtál, de amit én írtam, azt egyáltalán nem értetted meg és másra kaptad fel a vizet.
Próbálom nagyon röviden elmagyarázni:
1, Senki sem kételkedik abban, hogy hullával szinte lehetetlen megcsinálni az A csoportot.
2, Ház+barrak+20 bank, aztán megy az ember full sereggel támadni (nagyjából ez a hulla stratégia)
Ellenben orkal ehhez keményen ott kell lenni a piacon, illetve a szöbetségeseknek.
Tehát orkkal nehéz anyagilag finanszírozni a 70% barrakot, még hullával nevetségesen könnyű. De orkal ettől többet is lehet, hullával meg nem nagyon.
Nagyságrendileg több odafigyelést igényel az ork, mint a hulla. Ha a hullával ezzel a kis odafigyeléssel is lehetne haladni úgy mint egy nagyon sok törődést igénylő rokkal, azt nem érezném igazságosnak.