View Single Post
Old 05-23-2008, 09:58
tulip tulip is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
termeszetesen ez mar megint hulyeseg volt. illetve ures blabla szamadatok nelkul.
Már többször leirtam, de úgy látszik, ismétléssel nyomatékosítanom kell az érvemet, hogy hullával könnyű játszani és ezért nem fer túlságosan megerősíteni.

Egy hulla könnyen játszik tanya nélkül. Ugyanez más hadi esetében már költségesebb. Tehát ne a tanyanélküli orkkal hasonlítsatok már össze tanya nélküli hullát ha lehet mert eleve nem egy súlycsoport.

Ennél már az is jobb, ha tanyás orkot hasonlítasz tanya nélküli hullával, vagy ház nélküli hullát tanya nélküli (de házas) orkkal, mert még ebben az esetben is kisebb logikai hibát fogsz elkövetni.

Hulla ne játszon az 1A-ban, mert könnyű vele játszani, csak mész és vagy beütsz, vagy nem (többnyire nem), de lényegében nem kell érte tenned semmit. Ellenben egy ork kezelése az A-ban profi játékost igényel, alig tud vele néhány ember játszani, maximum 20-50 körül saccolom. Egy hullával bárki tudna.

A hullával nem lehet lentebb se játszani. De azért nem, mert nem veszik be a szövibe. Egyébként egy jó szöviben az aktivitás és az összehangoltság elegendő ahhoz, hogy hullával is lehessen haladni. Tehát a hullát nem fel kell erősíteni, hanem szövetségi játékba kell bevonni. Ezért az ötletem:

A szövetség varázsolhasson rá védelmet, ezáltal az MF-ről szövetségi tagságra váltott hulla nem igazán gyengül. Szövetséges által kölcsönkért hulla védelem pedig fertőzze meg a támadó ellenfelet pestissel, amennyiben a hulla segítség éppen a védőnél tartózkodik. Ekkor pl. egy fél-elf szívesen játszana hullával, mert bárki, aki megtámadja, pestist kaphat. Ennyi többlet segítség szerintem elegendő lenne ahhoz, hogy szövibe bevegyenek hullákat.
Reply With Quote
Sponsored Links