View Single Post
Old 04-27-2006, 09:59
King
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by spirit..
Már ha olyan jól meg lehet lenni egy hullával mf-ként,akkor szólok,hogy az 5ös szinten is és a 4esen is úgy mentünk a szövivel,hogy ha volt mf hulla,akkor földre rögtön beütöttük. És nem kellett mindenkinek a serege hozzá. Elég volt másfél sereg az egész szövitől,és csak akkor tudja megnézni,hogy mi történt amikor becsapott a sereg. Előtte hiába varázsolgat... Az a kis betegség 700hekin 17kórházzal 1 nap alatt lemegy. Azt meg ki lehet bírni. Addig nem kell támadni,de amúgyis kell várni kicsit a töltögetés miatt. Tehát szerintem a hulla az az amivel a kezdők (és néhány profi és néhány megszállott) játszanak az 5ös szinten. Többek között én is hullával kezdtem . A téma címére azt mondom,nem nincs halálra ítélve,csak ku*va nehéz jól játszani vele.
viszont egy trükkel élhet: tekit tart, amire hulla esetében nem sokan néznek be, még a profik közül sem. egy hulla full kihegyezve (ház, barakk), pár bankkal kereskedőként szépen tud gyűjtögetni, amit átforgathat tekibe... lehet itt is tartalékolni szépen. kisebb az esélye, hogy lelopják, ha pár órát nem vagy amikor visszajön a piacról.
valamikor én is hullaként kezdtem. viszont szerintem hosszabb távon nincs jövője a fajnak. más kéne (troll, goblin vagy hasonló reálisan hódba illő faj...)
Reply With Quote