szerintem változtatni az A-n felesleges, inkább azt kellene megoldani, hogy kihagyhato legyen ez a szint. Teljesen más tipusu játék, és sztem a topban lévő 150 orin kívül a legtöbb embernek csak púp a hátára. Lehet itt milliárdokkal dobálozni klánrakinál, de a fellépő játékosok 80% ánál nincs még 1mrd tartalék se. Az alsobb csoportokban meg lehetett élni a piacbol simán, mellette fejlődni harcolgatni. Az A viszont csak a zsetonrol szol. Most léptem fel pár napja kis területen. számolgattam, ha nekiállok csak piacra termelni akkor napi 20 millát össze tudok hozni jo esetben. Mire összejön annyi, hogy elég legyen egy seregcserére az optimális esetben is 2 hónap minimum, feltételezve, hogy közben nem bánt senki. Hódos jatekom legxarabb időszaka következik. Belépek azért, hogy piacoljak.
Talan változásnál az ésszerűbb lenne, ha mondjuk megnehezítenénk még az A-bol valo fordulást, de csak 1cer kellene teljesíteni. Legyen mondjuk 20%-nál a top kör. 1cer megcsinaltam A, bizonyítottam, hogy más tipusu játékban is sikerült megállni a helyem, aztan foroghatok B-ből, mehetek normálisan játszani a többi csoportba a régi jo kis szövitársaimmal

Szerintem megérne egy közvélemény kutatást üziben rákérdezni a hodban játszo orikra, hogy ki akar A-ban játszani vagy ki van a B-ben valo forgás mellett.
van egy olyan balsejtelmem, hogy elég sok országnak el fogja venni a kedvét az A a jatektol. Jopár ori lépett most kényszerből fel, minimális tartalékkal, honapokig piacolásra kényszerítve. Szerintem inkább a többség igényét kellene figyelembe venni, és ha egy ilyen üzis felmérés azt mutatná, hogy a többség nem akar felmenni, akkor nem kellene eröltetni