Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
nekem ez viszont nem tetszik.
Egyáltalán nem célom egy erősebb hadit csinálnia hullából, mint az ork.
hogy miért? Mert akkot mindenki hulla lenne, hsizen semmi törödést nem igényelne amellett, hogy nagyobbat ütne az orknál.
márpedig egy nagy pofozógép orkot fenntartani nem könnyű. tapasztalat, hozzáértés, és rengeteg pénz kell hozzá....
ezekért az áldozatokért cserébe igenis legyen a legerősebb hadi faj az ork.
meg mellesleg egy ork így is be tud ütni egy elfet, nem kell hogy egy igénytelen faj még könnyebben beüsse.
|
Ezekben igazat adok, én sem csinálnék a hullából erősebb fajt mind az ork, elég illuzióromboló lenne azok után hogy eddig csak egy vicc volt. Csak arra akartam felhívni a figyelmet hogy hullának hadibónt adni nem "hú de durva" dolog lenne. Valaki mondta hogy "és mi lenne ha négy hulla összeállna az új faji bónjaival he? akkor a játék értelmét vesztené...", én meg kérdem hogy mi lenne ha 4 ork állna össze, semmi, minden menne tovább ugy ahogy eddig. Eszem ágában sincs a hullából a legjobb hadist csinálni, amit írtam az csak okfejtegetés volt, azért is írtam ide

Én azt mondom hogy egy olyan faji bónuszt kéne neki adni, amelytől még nem válik jobb fajjá, mint az ork, de azért elgondolkodjon rajta az illető hogy melyikkel lenne érdemes játszani.