View Single Post
Old 05-22-2008, 11:13
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by komisz86 View Post
Szerintem Gee fejtegetésében ott van a logikai bukfenc, hogy az általa felvázolt mf gnóm kesekedőhöz egy másik mf gnóm kereskedő is csak majdnem fullra kitámadva fér be, ne várjuk már el ugyanezt az elnyűhetetlen hadsereggel rendelkező betegségforrástól ami még tolik és varik ellen is elég jól védett
Megvan a lehetőség, hogy magad is számolgass egy kicsit
Nem néztem meg pontosan, de korábban nekem is ilyesmi jött ki.

Quote:
Viszont ha mondjuk 4 hulla összeáll, ha nem is mindenkit de elég sok orit be tudnak ütni most is, csak hát jópár sereg megy vissza... Tudom, hogy te jobban értesz hozzá, de én ezt jóval nagyobb problémának érzem mint a mondjuk gyújtogatást. Szerintem nem azért van fentebb egyre kevesebb hulla, mert ott már lehet rendesen gyújtogatni, hanem mert ahogy egyre nehezebb földhöz jutni úgy csökken a pestis visszatartó ereje....
Így gondolom, ezért raktam a képletbe védelmi bónuszt, de nem raktam gyújtogatás ellenit

Quote:
Azt szerintem te se gondolod komolyan, hogy nagyobb kárt lehet tenni egy hullában tolikkal, mint egy orkban. Ha már két szövitag befér az orkhoz több ház áll majd lángokban, mind ha egy komplett szövi gyújtogat a hullánál (és azért kevés az olyan szövi amiben se egy óriás se egy elf), akkor még a tekilopásról, gyilkolászásról szó sem esett.
Ugye a gyilkolást te sem gondolod komolyan?
A hulla hátránya már ott kijön, hogy nem élezheti magát annyira, mint a többi faj. Egy orkot nem gyújtogatnak csak úgy. (ezért lett az elf módsítva )

Quote:
A korházas dologra pedig szerintem megoldás az ha több embert visz el a pestis mint amennyit a korház hoz.
Az utolsó részével egyet értek,persze hogy csak a seregeire támasztkodhat, de azért nem kéne hadilag egy szintre hozni a többi fajjal mert úgy már túl erősnek érzem...
Csak olyat nem lehet csinálni, mivel körről-körre fogy az elvitt lakosság. így a születés alá fog csökkenni.
Ráadásul azért meg lehe szívni a betegséget, ha valaki nem figyel rá, szerintem nem véletlenül lett annyi, amennyi most.
Márpedig azért előfordul, hogy az ember támad, nem kísér senki, és elmegy otthonról. Aztán hazaérve látja, hogy hoppá beteg volt a célpont.