View Single Post
Old 05-22-2008, 10:55
komisz86 komisz86 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Nézd meg Gee számait. Tehát továbbra se fogja beütni az orikat, cserébe 4sereg helyett 1-el ütik vissza, gondolom egy ilyen hullához te is kedvet kaptál

Ja hogy a hulla csak hulákat üssön? Ezzel az a baj, hogy most nincs elég hulla, és ettől nem is lesz.

És arról még nem is beszéltem, hogy elég kórházzal hiába van betegsé a születések miatt nem fogy a népesség.

Miben hozná egy szintre? Támadóerőben, és teljes otthon lévő sereg esetében védelemben. (Bár természtesen ez se teljesen igaz)
Ezen kívül a hullát bármelyik ork is legyújtja, míg egy orkot azért egy másik ork nem nagyon fog.

A hulla nem tud lopni, varázsolni, ergo hadiznia kell, akkor hadis faj.
legalábbis annak kéne lennie, akár van elég hadis faj, akár nincs
Szerintem Gee fejtegetésében ott van a logikai bukfenc, hogy az általa felvázolt mf gnóm kesekedőhöz egy másik mf gnóm kereskedő is csak majdnem fullra kitámadva fér be, ne várjuk már el ugyanezt az elnyűhetetlen hadsereggel rendelkező betegségforrástól ami még tolik és varik ellen is elég jól védett
Viszont ha mondjuk 4 hulla összeáll, ha nem is mindenkit de elég sok orit be tudnak ütni most is, csak hát jópár sereg megy vissza... Tudom, hogy te jobban értesz hozzá, de én ezt jóval nagyobb problémának érzem mint a mondjuk gyújtogatást. Szerintem nem azért van fentebb egyre kevesebb hulla, mert ott már lehet rendesen gyújtogatni, hanem mert ahogy egyre nehezebb földhöz jutni úgy csökken a pestis visszatartó ereje....
Azt szerintem te se gondolod komolyan, hogy nagyobb kárt lehet tenni egy hullában tolikkal, mint egy orkban. Ha már két szövitag befér az orkhoz több ház áll majd lángokban, mind ha egy komplett szövi gyújtogat a hullánál (és azért kevés az olyan szövi amiben se egy óriás se egy elf), akkor még a tekilopásról, gyilkolászásról szó sem esett.
A korházas dologra pedig szerintem megoldás az ha több embert visz el a pestis mint amennyit a korház hoz.
Az utolsó részével egyet értek,persze hogy csak a seregeire támasztkodhat, de azért nem kéne hadilag egy szintre hozni a többi fajjal mert úgy már túl erősnek érzem...