Ez igaz.
Egy faj ne attól legyen hadis, hogy a kezdőket be tudja verni. Mert ha a hadis fajnak ez lennea definíciója, akkor bármely faj + bármely személyiség = hadis faj.
Egy kezdőt egy 50% barakkos félelffel is ronggyá lehet verni, még akár több sereggel is!
Magyarul a félelf egy hadis faj!!!! (Szerintem ez elég nevetséges...)
Az élőhalott igenis hadis faj! Sokkal jobban az, mint akármelyik másik, hiszen ez kifejezetten (mint Vale is mondta) csak és kizárólag ezt tudja csinálni. Hadizik.
Arra viszont alkalmatlan, mert mint fentebbi hozzászólásaimban írtam, (és példát is hoztam rá!) se megtámadni, sem pedig védekezni nem tud normális körülmények között.
Attól, hogy baromi durva lesz a pestis, attól még ugyanúgy nem fog tudni beverni senkit... Se 5 sereggel, se 1-gyel.
Ha így marad a támadóereje (a sárga fedélzetdeszka alatt..), és emellé a támadóerő mellé kap egy brutális védelmet, akkor elmondom hol lyukadunk ki. Hát nem a hadis fajoknál. Szerintem az elfnél. Akkor létre lesz hozva egy Elf 2 nevű faj, amit senki nem ver be szívesen, viszont cserébe nem is nagyon támad meg senkit... Szerintem efelé ne menjünk el.
|