View Single Post
Old 05-22-2008, 09:32
komisz86 komisz86 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Végre nyílt egy nekem való topik!
Viccet félretéve, most szántam rá magamat hogy végigszenvedjem magamat a hullás topikon, és mivel azt nem akarom tovább offolni inkább itt fejtem ki a véleményemet. Nem igazán tetszenek az ott felvetett javastatok (különösen a hektáronkénti haderőbónusz, ami magasabb hekin az orkkal hozná egy szintre a hullát). Szerintem jó hadis fajból van elég, a hullát egy ész nélkül támadadó igénytelen, de nem túl erős fajnak képzelem el. Jelenleg azonban erre sem jó, mert egyszerűen képtelen megvédeni a földjét (főleg ha támad). Ezen szerintem anélkül is lehetne segíteni hogy új "szuperképességekkel" ruháznánk fel, elég lenne a meglévőt feltúrbózni.
Arra gondolok hogy a hulla igazi előnye az (lenne), hogy betegségforrás. Ami szerintem elég komolytalan. Engem legalábbis nem szokott különösebben megviselni ha pestises vagyok, emberlopással simán meg lehet akadályozni hogy akár egyetlen épület is leálljon, arról nem is beszélve hogy egy nap alatt (kórházépítéssel együtt) lemegy az egész.

A javaslatom a következő:
I. A pestis vigyen el körönként kétszer annyi embert mint eddig.
II. (Ez már drasztikusabb) A pestises körök adódjanak össze. (Ezalatt azt értem, hogy ha pl. 200 hekin 5 sereggel ver be valaki egy hullát 1000 kör pestist kapjon!)

Szerintem ennyi bónuszal már simán használható lenne a hulla. Kimehetne full sereggel és nem kellene attól tartania hogy nagyon sok sereg kíséri vissza. Sőt talán már szövibe is bevennék, egyrészt mert elég komoly szövisegítséget tudna küldeni anélkül hogy leütnék miatta 5-10 körre, másrészt mert ezután kéne egy hulla ahhoz, ha valakik a kitámadt hullák leföldelésével akarnak feljebb menni.
Kiváncsi vagyok mit szóltok.