View Single Post
Old 05-22-2008, 07:50
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Hani View Post
Nem mondom, hogy az amit leírtam az jó és működőképes is lenne, sőtt! De én szeretném ha az ork után a hulla lenne a második legmillitárisabb faj. Már ha varisnak meg tolisnak egyáltalán nem lehet használni, akkor valamiben csak ki kellene tűnnie. Legalább is ezt tartom logikusnak.
Logikus is, hogy a 2. legmilitárisabb legyen, de ebből úgy érzem úgyse lenne semmi, ezért az egyetlen reális cél az lehet, hogy anni erősítést kapjon, hogy ha nem is könnyen, de játszható legyen.

A javaslataidról:
Mészárláskor nem fog katonát kapni, ezt Ati világosan elmondta. (Még abba se megy bele, hogy vesztes csatára, vagy győztes védésre kapjon)
Képzés gyorsítása: Párbajban elég jó lenne, normálban meg tudna kis pénzt csinálni a hulla. Szóval ez jó kis javaslatnak tűnik
A hazavitt betegségről már beszéltünk párszor. Ha kicsi a szám nem ér semmit, ha sok, akkor meg senki nem meri majd lopni a hullát, ami már a ló túloldala.
Eggyel több tábi: hát azzal sokra megy.
A férőhely bón korrekt.
Ez a katmorál emelés segít rajta, de akkor már azt tenném be, hogy a vesztes csatáktól kevésbé csökkenjen a katmorálja, mint más fajoknak.
Az utolsó pont se rossz.

És most nézd rá, ez túl bonyolult. Én ehelyett az egyszerűséget javaslom, lásd korábban. Egyetlen hadibónusz, ami felváltja az autovérszomjat, és a szintenkénti erősítést, persze azért azokat felül is múlja.