View Single Post
Old 04-26-2006, 19:00
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Exclamation

Quote:
Originally Posted by Kisbér
Az 5letetek nagy változás szerintem ahhoz, hogy Atin átmenjen...
De próba cseresznye...
Kíváncsi lennék amúgy Atis mit gondol a dologról... És hogy olvassa-e egyáltalán ezt a topicot

Szerintem az autóvédelem az egyik alap aminek a vonalán menni kellene.
Mostanában az anarhban toliztma orkal élőhalottakat.
Ha jól emléxem a harmadik ork általában nem is tudott már végig gyujtani, valahol a 25-30 akció között beált az autovédelem. Mit gondoltok megoldható lenne hogy a teki esetében a 15. után áljon ez be vagy menjen a tekizés is 25-30ig de vigyen kevesebb tekit a tolvaj? Elvesztettem kicsit aitt a /10 meg a /20-azás közepette, de számomra elfogadható lenne az hogy autovédelem 25-30 húzá s után és a jelenlegi húzását a tolinak gyengitsük 1/3-al vagy 1/2-vel.

Esetleg az bonyolultá tenné a dolgot hoy ha az ori a szükséges teki mennyiség 3szorosánál többet tart az oriban akkor ne áljon be az autóvédelem?
Ha igy lenne hogy autóvédelem nem áll b ha több a teki mint szükséges háromszorosa akkor az jó lenne a toliosoknak mert ha találnak egy jó zsíros célpontot akkor azt nyugodtan leszedhetik, ha viszont nem tekimennyiségtöl függetlenül beáll az autóvédelem akkor valamelyest ez visszaszorithatja a jksz-es teki átadást, bár ha nem igy akkor máshogy játszák át a pénzt

Gyula

Gyulaword (#79796)