Quote:
Originally Posted by tulip
A törpe kimaradt a felsorolásomból, azt a gnóm és óriás mellé pakolnám, a mindehnol jól játszható fajok közé.
Szerintem az óriás és a törpe egyáltalán nem ritka a felsőbbi szinteken, hogy csak úgy odaveted a futottak még kategóriába.
Ha az elejével egyetértettél, akkor beláthatod, hogy a hulla erősítése egyszerűen elrontaná a játékot a leírt okok miatt. Ha vigyáznál arra, hogy alsó szinteken ne erősödjön, de a felső szinten erősítenéd, akkor csak fent rontanál rajta. 
A változatosságot globálisan értettem, nem csoportokon belül legyen minden változatos. Változatos, mert a lentebbi szinteken valószínűleg más fajjal játszik az ember, mint a fentebbi szinteken.
|
(Akkor is tény, hogy A-ban láthatóan kevesebb a törpe, mint az ork, gnóm, elf.)
Szerintem rosszul látod, nem más fajokkal játszik az ember. Lenn játszanak mindennel (nemcsak a kezdők miatt), míg fönn ez beszűkül. Ez nem változatosság.
A kiemelt rész szerintem egyszerűen nem igaz. Illetve ha igaz is, az egyszerűen kényszerből fakad.
A hulla felfele gyengül, amire korábban felfigyeltek ezért kapott 10-20-30-40% haderő bónuszt. Az irány jó volt, de az idő bebizonyította, hogy ez nem érte el a kívánt célt. Így ideje korrigálni