Üdv Nektek, ha már Pepa klántársam megtisztelt azzal, hogy a problémámnak külön topicot nyitott, akkor leirom részletesen, hogy mi is történt...
Erdélyből játszom, a vip befizetésre egyedüli lehetőségem az volt, hogy a Visa Gold kártyámról worldpayen fizettem, sms küldés sajna innen nem lehetséges.
Folyamatos befizetés volt beállitva, hogy ne érhessenek meglepetések.
Péntek reggel jött az üzenet, hogy a vip köröket nem tudják jóváirni ("Kedves játékosunk! Bankkártyás fizetésed feldolgozása közben hiba történt: a fizetett összeg nem egyezik az általunk elfogadott összegekkel")
Irtam a supportra, kérték a kifizetesi tranzakcioszamot, ezt szintén pénteken este, 21 óra 11 perckor elküldtem. Ati, megkérlek szépen, ellenőrizd le.
Ekkor már minden adatuk megvolt hogy jóváirják. A vip ekkor még nem volt lejárva.
Szombat reggel láttam, hogy nincs megoldva, ismét irtam a supportra (8 óra 53 perckor), és ismét a segitségüket kértem, mert tudtam, hogy nem leszek itthon, es gond lesz délben a varikkal... Ez is leellenőrizhető...
Lejárt a vip, szombaton délben a 13 órai körváltásnál elmentek a varik, délután 16 óra 31 perckor ismét irtam, őket téve felelőssé a kárért...
Vasárnap délben kaptam meg a vipköreimet.
Ezután történt pár súlyosabb hangvétű levélváltás, én kértem a károm megtéritését, ők azt mondták, hogy ez nem lehetséges, hogy a varik nem a HT miatt mentek el, hanem mert nem volt hely a templomokban, valamint, hogy a piac nem raktár, stb...
Ati, megkérlek szépen, ellenőrizd le az itt leirtakat, nem igaz, hogy 3 perc alatt megoldódott a probléma.
Ismétlem magam: a vip szombat délelőtt járt le, én péntek reggel jeleztem a hibát, péntek este elküldtem a tranzakció azonositóját, ekkor már jóváirható lett volna. Ezelőtt egy hónappal ugyanez történt, akkor viszont az azonositó elküldése után rögtön megoldódott...
Gyakorlatilag a supporttól semmi választ nem kaptam péntek estétől vasárnap délig.
Én nem szándékszom törölni az országomat, és kérlek ti se tegyétek. Szeretem ezt a játékot, népszerűsitem is rendesen...
Mindezek mellett tényleg nem magamat hibáztatom a történtekért.
|