View Single Post
Old 05-20-2008, 14:02
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 18%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Hüpike View Post
1. miért a feljutás alatt található a súgó? értem a logikát benne h van köze hozzá, de én mégis egy teljesen új alrészbe raknám, mert nekem speciel meg kellett kérdeznem h hol van a súgóban
Nemcsak hogy "köze van hozzá", hanem semmi máshoz nincs köze. Csak akkor fagyasztasz országot, ha útban van egy másiknak. Egyéb haszna nincs.

Quote:
2. bonyolultnak érzem h nem az erdeti oriból kell fagyasztanom, hanem másikból. nyílván ennek is van oka h aki nem akarja csak kattingatgat összevissza az ne csináljon butaságot, de ha olyan szöveget tennél bele mint a zérónál az teljesen elfogadható lenne.
Szerintem teljesen logikus, hogy ha szintet szeretnél lépni, akkor nem kell egy másik országba átmászkálnod lerendezni, hanem ott a szintlépés oldalon látod, hogy azért nem léphetsz, mert az ott még útban van, nosza lefagyasztod, és már léphetsz is.

Quote:
3. igazából kritikán kívül kérdésem is lenne. N-ben van egy országom, nem vipes. ezért (bár lehet rosszul tudom), de ötnaponta belépek h ne törlődjön. az országommal csak ki akartam próbálni a gyorsat, de nekem túl sok volt még aktív koromban is.
az országot fagyasztanám (a 7.0 béta felsorolásában lévő témában elvileg viphez lett kötve a fagyasztás, de a súgóban meg nem látok ilyen irányú feltételt). a kérdésem ehhez kapcsolódik: amennyiben törlődne az országom a nem vip tagság miatt úgy a fagyasztás alatt is törlődne-e?
Nincsen VIP tagsághoz kötve a fagyasztás, bárki használhatja.

Fagyasztás alatt is törlődik egy ország, ha a törlési feltételek teljesülnek rá.

A fagyasztásnak az az egyetlen célja, hogy egy másik országgal átmehess azon a csoporton/szinten, ahol az van. Ez nem fog megmenteni az évenkéti azonosítás szükségességétől, vagy az azonosítás hiányából eredő törléstől.

(A gyors csoportban jelenleg csak az 5. szinten vannak az 5 napnál régebben be nem lépett országok törölve, de ez nem garancia arra, hogy ez mindig így is marad.)