View Single Post
Old 05-20-2008, 13:55
Grabi Grabi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

hát én a fagyasztást nem nagyon értem és kritikámat is szeretném kifejezni a felépítésével kapcsolatban.

1. miért a feljutás alatt található a súgó? értem a logikát benne h van köze hozzá, de én mégis egy teljesen új alrészbe raknám, mert nekem speciel meg kellett kérdeznem h hol van a súgóban

2. bonyolultnak érzem h nem az erdeti oriból kell fagyasztanom, hanem másikból. nyílván ennek is van oka h aki nem akarja csak kattingatgat összevissza az ne csináljon butaságot, de ha olyan szöveget tennél bele mint a zérónál az teljesen elfogadható lenne.

3. igazából kritikán kívül kérdésem is lenne. N-ben van egy országom, nem vipes. ezért (bár lehet rosszul tudom), de ötnaponta belépek h ne törlődjön. az országommal csak ki akartam próbálni a gyorsat, de nekem túl sok volt - még aktív koromban is -.
az országot fagyasztanám (a 7.0 béta felsorolásában lévő témában elvileg viphez lett kötve a fagyasztás, de a súgóban meg nem látok ilyen irányú feltételt). a kérdésem ehhez kapcsolódik: amennyiben törlődne az országom a nem vip tagság miatt úgy a fagyasztás alatt is törlődne-e?
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
Reply With Quote