View Single Post
Old 05-20-2008, 13:52
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Dus View Post
Jah, csak, hogy a hullának azért adunk egyre jobban növekvő bónuszt, mert egyre nagyobb hektáron, egyre gyengébb...ha ez a növekedés megállna, akkor megint elkezd egyre jobban gyengülni ahogy haladunk felfele területileg...
De az ég szerelmére mitől lenne gyengébb 10000hektáron, mint 3000-en? A %-ok szamítanak, azok meg ugyanazok.
Quote:
Jó, ez így rendben van, de sztem nem kéne elmenni 300% bónuszig, mert ott már elég nagyot üt akkor 2000 hekin (nekem legalábbis ez esik le abból amit csináltál)...monnyuk legyen 240 vagy 260%-on maximalizálva, vagy valahogy így...
Egy szóval nem mondtam, hogy el kell menni 300-ig, csak bele vettem azt is, hogy látni lehessen miről is beszélünk...

Quote:

VAGY:

2000 heki fölött megint el fog kezdeni gyengülni a hulla, úgyhogy lehet olyat csinálni mondjuk, hogy így növekszik ahogy Te most leírtad, de ha fellép 1/A-ba, akkor ez a növekedés a felére csökkenne...Ez egyáltalán nem bonyolult és megoldva, hogy túl erősre növekedjen, de az is megoldva, hogy ha megáll a növekedés, akkor egy idő (terület) után, megint gyengül a hulla...

Vagy inkább ne 1/A-ba lépés határozza meg, mert akkor ha nagyobb hekiről lép, több bónusza lenne!

Hanem legyen mondjuk a 3. szint maximum földjétől felfele, ez a növekedés a felére csökkenjen...azaz 1700 hektártol fele annyival növekedjen tovább...

Ez sztem nem bonyolult...Ahogy Te mondanád, nem bonyolultabb mint kiszámolni a tornyok adta plusz védelmet!
Fölöslegesnek látom, A-ban 2000hekin is találkozunk élezett orival az ember, akik lenyomnák ezt a hullát is. Tehát ha ott eléri a maximumot, az szerintem nem gond.