ezen gondolkodom:
mi a hulla legnagyobb hátránya?
szerintem az, hogy NEM TALÁL szövetségeseket, mivel egyetlen szövetség sem veszi be, sőt, már a hirdetésekben is kikötik, hogy még csak ne is jelentkezzenek! régebben legalább jelentkezhettek, csak "véletlenül" sosem rájuk esett a választás....
A hula nem olyan gyenge szövetséges, hiszen ha csak 1 hadi ori is van a szöviben, az baromira tud profitálni abból, hogy a hullába rengeteg egység fér el. ha nem a hulla indítja a támadást, akkor igen nagyot lehet odaverni.
De erre nem kerül sor, mert be sem kerül a szövibe. (kivétel persze a 4 élőhalott szövetség, ami egyáltalán nem gyenge, ha profik alkotják.!!!!)
Javaslatom az lenne, hogy:
- A hulla ori szövibelépés után se veszítse el az MF bónuszt. Egész konkrétan így értem:
MF bónusz (ha jól tudom) 40%. A hulla kaphatna egy hasonló erősítést, mint a szintenkénti hadi bónusz, csak ez éppen a szövetség tagjainak számára vonatkozna.
4 tagú szövetségben 40% búnusza lenne. (nyilván 3 tagúban 30, 2 tagúban 20, és 1 tagúban pedig 10.)
Ez a szövetségi játokot is támogatná, hsizen a teljes szövetség kialakítására sarkallná a játékosokat!
(Termsézeetesen A-ban nem kaphatna 100% bónuiszt 10 fős klán esetén. De mondjuk 50%-ig felmehetne, és ott stagnálhatna a búnusztöbblet.)
- az előzőt kiegészítendő kaphatna faji varázslatot, ami (mint a vérszomj) állandó jelleggel fent lehetne rajta, varázslók nélkül is (mivel úgysem tudná elvarázsolni) faji variként pedig azt kaphatná, hogy nem lehet rajta szövetséget felmérni!
Szerintem ezekkel a feltételekkel sokkal szívesebben látnák szövetség tagjaként, mint eddig!!
és ha bent van egy szövibe, már nem lehet szétkapni annyira, mert a vari bevédi a gyujtogatókkal szemben, és a 40% védelmi bónusszal nehezebben lehetne beverni. (mint írtam, úgy viselkedne szövetségben is, mintha MF lenne)
Szerintem ez nem erősítené meg túlságosan, visziont játszhatóbbá tenné.
Vélemények?
(1/A-ban pedig úgy nézne ki maxon, hogy 40% támadóerő többlet + 50% védőerő többlet + alsúbb szinteken meg nem lehetne felmérni a szövetség másik 3 tagját rajta keresztül)
|