View Single Post
Old 05-17-2008, 19:00
Zoli's Avatar
Zoli Zoli is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Attól is függ, hogy a másik ezt meg akarja-e hallgatni. Engem megtámadott egy kezdő pár hónapja. Nevetséges mennyiségű támadóval. Persze, pattant. Meggömböztem, felmértem, majd írtam neki, hogy ez így nem fog menni. Olvassa el a súgó bizonyos részeit. Ajánlottam neki, hogy ha kell egy éplistatervet is csinálok neki, amivel sikerélményei is lesznek. És még csak nem is válaszolt. 2 hét múlva megnéztem és ugyanolyan volt, csak kicsit feljebb. Azóta nem hallottam felőle.
nekem is volt egy hasonló esetem, úgyhogy igazat adok..engem egy elf kezdett el piszkálni, próbált varival, hadival, tolival,akkor én visszavariztam(egy tűzgyolyó), visszatoliztam(raktár), visszahadiztam(ekkor már pipa voltam, úgyhogy 3 puszti), írtam neki, hogy min kéne változtatnia, csináltam egy elfnek 200 hekin szerintem megfelelő éplistet, úgyanúgy nem volt rá válasz..aztán 4 nap múlva megint próbálkozott,utána 3*36 kör vihar megtette a hatását, de azóta se szólt hozzám...
Viszont valahol kell becsülni az ilyenfajta kezdőt is, mert biztos, hogy kitartó, és annál nagyobb öröm nincs, mint hogy te fedezed fel a dolgokat, mint ahogy ő csinálja..ha meg lusta súgót olvasni, ő baja, én erősebb vagyok.

Ecto
The Following User Says Thank You to Zoli For This Useful Post: