Thread: Hirnev
View Single Post
Old 04-25-2006, 12:22
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Arrow

Quote:
Originally Posted by Cyby_
Bocsi de pl én is mint naív kezdő vhol el kell kezdenem a játékot és vmi szisztemaita után mennem kell,majd ha jobb leszek akkor már engem se fog zavarni pl a kis kék számok....
pont ez a poén, a kék szám semmit nem jelent! sok olyan játékos van aki felverekedte magát valahogy A-ba majd a csoport legalján kivárta az 1k kört és fújolja az 1/A-t kishármassal, pedig egyszer sem háborúzott ott. vagy a 2/Btetejére felfedezett és kivárt bebetonozva! semmit nem jelent a kék szám... most lett nehéz megszerezni, nemrég, most kell kiérdemelni igazán, szóval...
én is a legtöbb trükköt, szégyenlem bevallani, hogy csak ott, de az 1/A tetején tanultam meg mert nem fordulhattam már B-ből... szóval a kékszámnál már csak a hírnév jelent kevesebbet. (najó a kékszámtól annyira azért kell félni, hogy ad egy erős bónuszt a gazdájának, de ennyi. amúgy meg a legjobb játékosok közül soknak nincs kékszáma, vagy kisorit visz amin semmi nem láttszik... szóval ennyi erővel belerúghatsz egy kékszmosba is mondjuk örültem mer az orkomat nem sokan merték kitekizni a kék szám miatt... bezzeg szövimet akinek nem volt, pedig nagyon jó játékos, még jobb mint én... möhöhöhö )
Reply With Quote
Sponsored Links