View Single Post
Old 05-05-2008, 22:40
laci laci is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Ati ez már sarkítás.
Belegondolva semmi baj nincs azzal, hogy valaki kéri a zöldeket, a baj ott van, hogy vannak, akik elkezdenek mindenfélére osztogatni.
És eleinte ez nem tűnik fel, csak amikor 4-5pontot kezd el érni ezeknek az embereknek a zöldje.
Mi a sarkítás ebben? Volt egy külön topic ami csak arról szólt hogy emberkék zöld kockákat kértek másoktól. Ha valaki úgy kéregeti az elismerést, és meg is kapja, akkor az onnantól kezdve szerintem nem elismerés. Ami úgy önmagában nem is lenne gond, ha most nem tennétek itt úgy mintha ezek után/mellett azoknak a zöld kockáknak bármiféle jelzésértékük lett volna.

Mondjuk úgy hogy az a bizonyos topic meg a viccekért és udvariasságból osztogatott elismerések szétbarmolták az egész értelmét (ha volt egyáltalán). Én pl. nagyon büszke voltam a második zöld kockámra, mert elismerésnek vettem, de aztán elkezdett elértéktelenedni a dolog, és onnantól kezdve nem nagyon érdekelt, ha zöldet kaptam. Egy időn túl (amikor rájöttem, hogyan kell) ki is kapcsoltam a cuccot

Ha meg csak azért kell, hogy színesítse a fórumot, akkor tegyetek be sok (még több) smileyt, elég színesek azok is. Íme:

Last edited by laci; 05-05-2008 at 22:44..
Reply With Quote