Újabb rombolások, hogy a fórum minél egyszerűbben használható legyen: a FAQ teljes egészében le lett törölve. Ez eddig egy szerintem iszonyatosan rossz fordítást tartalmazott, most pedig semmilyen fordítást. Elkezdtem fordítani, és rájöttem, hogy a leírtak 80%-a teljesen felesleges egy új fórumlátogató számára... Úgyhogy a "hogyan regisztráljak", és "hogy írhatok valakinek választ" kérdések szöveges leírása helyett lesz egy vizuális bemutató majd a bemutató videók között, úgy vélem, hogy az a kezdőknek sokkal nagyobb segítség, mintha szövegesen olyan témákról olvasgat, amiket a több éve regisztrált emberek nagyrésze se használ...
A másik eltűnt dolog a naptár. Ez a fórum indulásakor eleve ki volt kapcsolva, aztán egy időre bekapcsoltam, ha már úgyis ott volt a link rá. Volt pár próbálkozás a használatára, de igazán nem harapott rá senki, úgyhogy a fórum egyszerüsítésének jegyében ez a funkció ismét kikapcsolásra került. Ezúttal a navigációs sorból is kiszedtem.
Aztán... ez a bejegyzések értékelése modul kezd nem tetszeni nekem... Sokkal több vele a macera, mint amennyit ér... Valószínüleg lesz helyette más...