Thread: 1A események
View Single Post
Old 05-01-2008, 20:04
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Zsáni View Post
[-66 kör] Egér a sajton... (#3744) megtámadta Braveland (#20406) országát, de nem tudott áttörni a védelmen.
2008-04-29 15:01:04 Braveland (#20406) elfoglalt 619 hektárt Egér a sajton... (#3744) országától.
Ha már Zsáni szóba hozta, akkor erre reagálok.
Brave ellen hibáztam, mert egy nagyon jó tervet rosszul hajtottam végre. Ha nem rontom el a végrehajtást, akkor legrosszabb esetben veszteség nélkül úszom meg a támadást.
Ebből a vereségből beláttam, hogy már nem való nekem egy top klán. Túl ideges és túl lassú voltam. 62 évesen ez már nem megy nekem. Úgy döntöttem, hogy abbahagyom a játékot. Klánom ezt elfogadta.
Ezekután kilépésemig csak a nálam lévő vagyont adtam át klántársaimnak. A rám jövő többi támadással már nem törődtem. Ezért a többi ellenem támadónak már nem is gratuláltam, hiszen nem igazi csatában győztek le. Bravenek természetesen gratuláltam.
Nagyon sajnálom, hogy technikai hibám vezetett oda, hogy az ovit végül klánban is beverték.

Búcsúzni nem akarok, mert a fórumon maradok és az is elképzelhető, hogy majd egyszer az alsóbb szinteken még fogok lazán játszani.

A Menzonak meg gratula!
Egér a sajton... (#3744)
Reply With Quote