View Single Post
Old 05-01-2008, 07:34
Reaktor Reaktor is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Egy erős kettősséget vélek felfedezni.

Az egyik oldal az, hogy a topos országokat minden alsóbbszintű csoportban szüntessünk meg, mert irreális távolságokban életképtelen országokkal termelnek. Ez szinte mindenkinek tetszett.

A másik oldal pedig az, hogy ugyanez (az életképtelen termelő, védelem nélküli országok legyenek kitéve a támadásoknak) az 1/A-ra ne vonatkozzon, mert ott igenis katonailag éketképtelen, termelő országok kellenek a topba.

?
Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Az utolsó néhány hozzászólásból azt látom, hogy valamiért az az általános nézet, hogy ha megtámadnak, akkor el kell menekülni.

Ezekben a beírásokban fel se merült a csata lezajlásának egy másik lehetséges variációja: meg kell védeni az országot.

Ati klánom vezéreként jópár 500K feletti csatában vettem részt (stratégaként és harcoló félként egyaránt)
Ha aládállok egy kigyúrt orkkal, és Te nem elf vagy, illetve nem az egykori erősített császárhoz hasonló kigyúrt ország (nem több mint 15% kal nagyobb területen)
Akkor beverlek akármit csinálsz.

Nézzünk egy konkrét példát!
Remedy 22.000 hekiről indította az egykori ***Baba*** elleni offenzívát.
Baba 25500 hekin volt.
10% torony, 50% barakk tudós hadignóm katmorál 95%
És bizony ha megőszült se tudta volna védeni a támadó sereget.

A szembemenetelhez a beütés előtt 7400 körüli épületet kellett volna bontania. Azonos képességű játékosok esetén is jelentős előnyben van az alsó támadó ország.

Tehát megértem én az alulról jövőket, hogy nem akarnak 0 hekit foglalni, én se akartam soha, de a támadó fél már így is nagy előnyben van!