Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Kezd úgy tűnni nekem, hogy a jelenlegi rendszer a legjobb az elhangzottak közül. Most legalább lehetőség van a menekülésre, a ráállásra, és arra, hogy utánnafokozzon a támadó ori a védőnek és mégiscsak vigyen földet.
|
Egyetértek. Szerintem maradjon így. Egyeseknek nem tetszik, hogy szerencsejáték jellege van, mert vagy eltalálja a támadó, hogy fokozni vagy vontani kell-e vagy nem. Nekem nem tetszik az, hogy ha valaki rászán 500k katatncsot, akkor tutira visz földet a célpontjától, ráadásul komoly veszély nem fenyegeti, mert szembemenni legfeljebb matematikai esélye van a támadottnak, de az se túl sok.
Ati, nem arról beszélek, hogy extrém termelők barakk nélkül szeretnének élni, és sírnak ha valaki rájuk fokoz és beveri őket. Hanem arról, hogy 22 hekis orira fokoz rá a 20k-s. Nem sokkal kisebb és sokkal nagyobbról van szó, mert csak 10% az eltérés. Arwylról volt éplistám (remélem nem sértődik meg, és tekinti mgint személyeskedésnek, hogy rá hivatkozok) mikor Remy ráfokozott. 50% barakkja volt, meg tornyok is tisztességgel. Etetnie kellett a klánt, úgyhogy mellette ott figyeltek a tanyák. Egy kigyúrt több szemes orknak csemege az ilyen célpont. Ha tele van barakkozva, és fel is tudja tölteni, akkor legfeljebb pattan, de egyebet nem kockáztat, mert a célpont nem tud lebontani mellé, hogy sikerrel visszaüssön.
Nem tartom jó ötletnek bevezetni, hogy akinek van pénze az kockázat nélkül garantáltan vigyen földet a másiktól.