Quote:
Originally Posted by csunyabogar
erről a hsz-ről beszélsz? 
"Az átlag tekimennyiség kb 7-9e között van a 35%-os tekikből, a 45%-ból pedig 11500 körüli, tehát kb 1,5-2x annyi, mint amennyivel te számolni akarsz."
ha ennyi tekid van, annál nehezebb levinni a %-okat 20-ig. ha 40-ről le is viszik 20-ra, a %-ok fele úgyis megmarad. ehhez kell legalább 2 félelf toli 68 lopással 10 kör alatt teki%/10 hatékonysággal (még így is nagyon nagy a különbség a mostani helyzet és ez a helyzet között). miért kell ennél jobban csökkenteni a tekilopásokat?
amit én írtam, annak az volt a lényege, hogy lehetséges legyen azért a tekilopásokkal is kárt okozni.
amit ti akartok, annak az a lényege, hogy tekilopásokkal _egyáltalán_ ne lehessen kárt okozni. ezzel még szép, hogy nem értek egyet. és akárhogy is akarjátok kimagyarázni, ez így van.
|
Nem, nem arról beszéltem... tudod, arról, aminél a végénél már aláhúzva és nagybetűkkel is írva még mindig azt állítottad, hogy a sziesztát írom be...
Amúgy felhívnán a figyelmedet (mivel még kezdő vagyok, tutira elnéztem a dolgot és biztosan rosszul írtam le), hogy nem nehezebb levinni a teki %-ot, ha ennyi teki van az oriban, ugyanis ha emlékeznél egy kicsit, akkor azzal kezdtem annak idején a javaslatot, hogy ha az adott teki felette van annak a darabszámnak amit elfogadunk, akkor ugyanúgy lehet tekit lopni mint most is, mivel nem célunk a tekihalmozás elősegítése. Jelenleg (ha megengeded szerény tapasztalataim alapján, hogy ezt kijelentsem), 11e tekiről 14-15 lopással símán levisznek téged 7e tekire (és ugyibár 9200 kell ahhoz, hogy meglegyen a 45%-od), míg akér 9e tekiről is símán lelopnak 3-4e tekire, ami ugyibár 25-28% környéki tekercset jelent, ami ugyancsak nagy veszteség még így is (és ha nem tartanának az emberek kb ennyi tekit az orijukban, akkor még nagyobb lenne a veszteség, mert méghacsak 1-2%-is marad kevesebb, az akkor is kevesebb). Amit végül Láma kompromisszumosan javasolt az ennek kicsivel kevesebb mint a fele (a jelenlegi 5% helyett úgy 2-2,75), tehát 9e tekiből lerántanak 7e tekire, akkor az még mindig kb 7%-os veszteség, ami mivel minden szinten való gyengülést jelent, még így is jelentős és ha ehhez még hozzá veszed, hogy ezt legalább még 1x meg fogják veled csinálni, így végképp nem mondhatja senki, hogy hú de nagyon kevés tekit visz a tolvaj és hú de kevés kárt okoz.